Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vajíčková pomazánka
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Muffiny z banánů s kousky čokolády
Růžičky z listového těsta
Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Bramborové špalíčky
Adžika směs z mletého masa
Křupavé vafle s avokádem, lososem a…
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Zapečené lečo
Souvlaki s tzatziki
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi