Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ořechový koláč bez mouky
Židovské řízky
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Plněný bramborák II.
Ledový salát s cherry rajčátky a…
Banánová espuma v čokoládové…
Šneci z listového těsta se zelím -…
Smetanovo - čokoládový dort
Gratinované brambory
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem