Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houbové flíčky-zapečené
Kuskus s tuňákem a zeleninou
Dietní karbanátky
Jednoduchý obrácený koláč s ovocem
Jablečná bábovka - vláčná
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Mámin ševcovský mls
(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…
Ledový salát s okurkou a mátou
Smažené toasty se špenátem a sýrem
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies