Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dušený špenát
Segedínský guláš maďarské babičky
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Thajská polévka
Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou
Nakládané maso
Letní pokušení: Malinové muffiny
Tvarohový cheesecake s borůvkami
Vánoční rybí polévka
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi