Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pumpkin Soup - Dýňová polévka
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Zapečené brambory s brokolicí,…
Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…
Kuře (nejen) na zelí
Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…
Smažený řapíkatý celer
Domácí nutella
Cibulačka s toasty
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Kuřecí kousky ve slanině
Zelňačka s klobásou
Chlebíčky s ančovičkami
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem