Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí maso pěti vůní
Tvarohové řezy trojbarevné
Velikonoční mazanec
Bezé roláda
Dršťková polévka grand
Pařeznická bramboračka
Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem
Biskupský chlebíček
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem…
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Nejlepší vaječný likér
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi