Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Česneková omáčka
Kokosová roláda jednoduše
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Rychlé chuťovky nejen ke kávě
Narozeninový sváteční dort
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Květák (brokolice) nejen v sýrovém…
Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…
Krůtí chilli con carne
Halušky s brynzou a slaninou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake