Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zabijačková polévka
Andělské zvony
Tvarožník II.
Těstovinový salát se šunkou
Dietní buchta
Tvarohové kynuté buchty
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Pikantní bramborový guláš
Borůvkové lívanečky
Čočkový dhál
Bramboračka s bylinkovými noky
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake
Hrušková povidla