Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zabijačkový guláš
Škvarkové pagáčiky
Česneková krkovička naložená v mléce
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Pařížské rohlíčky IV.
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Filet z candáta se šťouchaným…
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek