Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Židovské řízky
Pikantní dresing 1 2 3 4 5
Mandarinkové řezy
Francouzská bramboračka
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Vajíčka v mikrovlnce
Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou
Steak Chateaubriand
Brokolicová polévka
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Zelňačka s klobásou
Tvarohovojablečná bábovka
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Budapešť
Podmáslový koláč s jablky a…
Smetanová bramborová polévka
Trojí sladká ovesná kaše