Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněné bramborové knedlíky
Malinový koktejl
Mleté maso se špenátem
Šťáva z malin, jahod apod.
Vynikající vánoční štola
Bílkový MARGOT hřbet
Ořechové rohlíčky (Pařížské)
Kuřecí závitek s nivou
Salát z čínského nebo pekingského…
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Čokoládová buchta z cukety
Cuketovomrkvové placky
Cukeťák z trouby
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem