Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šunková pomazánka - taťkova
Skvělé kakaové věnečky
Perník z perníků-nepečené
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Hruškové muffiny
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Spaghetti alla Carbonara ( Podle…
Sirup ze smrkových výhonků
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…