Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sekaná pečeně plněná vejci
Jogurtové řízky
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Hovězí pečeně na červeném vínu
Paprikový utopenec
Penne se špenátem
Krevety na grilu
Dýňový krém s kari
Dvouvrstvý koláč z jednoho těsta, co…
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Zapečené lečo
Květákové steaky z grilu
Souvlaki s tzatziki
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou