Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Znojemská čočka
Velikonoční perníčky - hned měkké
Vepřové koleno na černém pivě
Losos na špenátové peřince
Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…
Houbový guláš na špeku s paprikou
Šlehačkový koláč s rebarborou
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Špenátovo-vločková polévka
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem