Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sojčí těstovinový salát
Zeleninové placky s omáčkou
Muffiny pro vnučku
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Utopenci z vajec
Fazole v rajské omáčce s klobásou
Plec pečená (nejen) se zelím
Brokolice na mozeček po našem
Černá čočka se zeleninou - salát nebo…
Fazolky nakyselo s vejci
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger