Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Delikatesní salát
Kachna po staročesku
Hovězí maso na pepři
Honzovy buchty
Bezinkový likér
Bylinkové máslo
Jednoduché lečo po našem
Mřížková tvarohová buchta
Bylinkový olej
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree