Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablíčková rychlovka
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Krkovička pečená s játry a cibulí
Anglické těstoviny se špenátem a sýrem
Brokolicovo-cuketová krémová polévka
Řízky naruby - na zelenině (leču)
Žampionová smaženice
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Chřestový quiche
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest