Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuličky z tatranek
Krůtí ragú se žampiony
Gnocchi s listovým špenátem
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Tatarák z uzeného lososa
Vývar s rýžovými knedlíčky
Brokolicovo-bramborové placičky
Segedín s knedlíkem po našem
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Křupavý bůček na hruškách a badyánu
Mexická tortilla se zelným salátem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Strouhaný kakaový koláč
Kulajda
Banánový chlebíček
Ginger shot
Polévka z červené řepy
Krůtí guláš s těstovinami