Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z červené řepy s fazolemi
Pampeliškový med
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Slaný chřestový koláč
Brambory s kapustou a sýrem - zapečené
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Tvarohové knedlíky plněné ovocem
Sýrové karbanátky s uzeným masem
Pečený květák s kari
Losos na másle a limetách se…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest