Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mexické placky tortillas z mouky
Mrkvová mňamka
Chléb
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Makové (ořechové) muffiny
Bramborové nočky s medvědím česnekem
Zdravý brownies dort
Bublanina z remosky
Chilli con carne s kořeněnými oříšky…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou