Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí medailonky na zelenině
Cibulový koláč se slaninou
Nivovo-česnekoví slimáci
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Vepřová kýta s červenýma fazolema
Pečené sladké brambory s řepou
Růžičky z listového těsta
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Mletá směs s fazolemi
Srbské rizoto
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Rybízový koláč jako od babičky
Chalupářské poháry