Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hrníčkový perník 1.
Mrkvový salát trochu jinak
Dětský dvoupatrový dort
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Ovocný koláč se želatinou II.
Gulášová polévka z předního hovězího…
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Kus Kus (Cous Cous)
Kynuté makové buchty
Meruňkové knedlíky z pařeného těsta
Domácí rybízová marmeláda
Krůtí špízy yakitori
Jahodové nanuky
Cuketovo-brokolicový krém
Domácí zázvorovo-citronová limonáda
Poke bowl s lososem
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger