Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pepřový dip
Mušle
Brambory s kysanou smetanou
Zapečená růžičková kapusta podle…
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
Flíčky se zelím
Rychlá uzeninová polévka s rýží
Jablkový páj
Listové tyčinky na sladko
Květáková polévka v chlebu
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cukeťák z trouby