Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šunka v listovém těstě
Pikantní smažené tvarůžky
Jablečné řezy piškotové
Závin z listového těsta s česnekem
Vepřová pečeně Robert
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Hermelínová omeleta
Česnekové knedlíčky (nočky) ze…
Těstoviny se smetanovo-sýrovou…
Čočka na kyselo
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros