Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Barevné jablečné řezy
Kuřecí směs Indie
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Smažené vepřové kousky s cibulí na…
Zelné knedlíky
Kuřecí nudličky pro labužníky
"Piknik" medové kuličky - kokosové
Špenátové těstoviny se sýrem -…
Kuřecí kari se žampiony a zeleninou
Kuřecí prsa po asijsku
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi