Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
"Jahoďák" - dort
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Kakaové řezy s krémem
Zdravý ovesný dortík
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
Fazolky s kari rýží a masovými…
Mletá směs s fazolemi
Vegetariánské karbanátky (rýžovo…
Topinky s ricottou a grilovanou…
Trhané vepřové
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Čokoládová buchta z cukety
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…
Gazpacho - andaluská zeleninová…