Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí Rumcajs
Míchaná vejce s avokádem
Zemplínský koláč
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
Jednoduchá pomazánka z ricotty se…
Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami
Salát z čínského nebo pekingského…
Hovězí kližka ala španělský ptáček
Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…
Zapečené lečo
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem