Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr pro paní Jarčuškovou
Brokolicové karbanátky II
Kuřecí na houbách pro začínající…
Polévka s červenou řepou
Smažené šunkové rolky se sýrovou…
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Krůtí křídlo pečené na houbách
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Rýže se zeleninou a slaninou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Brokolicová polévka se sýrem a…
Čokoládový pudink
Noky se špenátem a ricottou
Rozlítaný ptáček
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Kachní prsa s nudlovým salátem