Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotová bábovka
Žloutkové penízky
Buchty - těsto z domácí pekárny
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
bramborový salát bavorský
Špenátovka
Pečené brambory s kuřecím plátkem
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Hovězí šuej ču
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Francouzská cibulačka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Polévka z červené čočky
Čokoládové brownies