Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mlsná krůta
Cannelloni se špenátem
Francouzská bramboračka
Barevné pomazánky - z červené řepy
Domácí snickers
Treska v krustě
Těšínská šoldra
Vynikající vanilková zmrzlina
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Kulajda
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Krůtí guláš s těstovinami