Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolicová krémová polévka
Brambory - cukroví
Sýrovo-šunkoví šneci
Vepřové kotlety v leču
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Krabí tyčinky na kari s rýží
Listové rohlíčky s nivou
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Kuře pečené s jemnou nádivkou
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Kakaové išelky
Sněhové pusinky
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Linecké cukroví krok za krokem