Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninové rizoto
Horácké knedlíky
Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…
Pikantní segedínek
Bomba na letní vedra
Alfédovy panenky
Jedničkové rybí filé
Jogurtový moučník
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Kořeněná rýže s tuňákem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Rumové kuličky s kokosem
Florentýnky
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér