Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelné závitky s mletým masem
Vepřové plátky pana nadlesního
Tatarská pomazánka na topinky
Babiččin bramborový salát
Vajíčková pomazánka III.
Medové perníčky hned k jídlu
Jemná hrachová kaše
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Smažený řapíkatý celer
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky