Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Jednoduchá ovocná bublanina
Alenčin rychlý skládaný salát
Sýrové koláčky z listového těsta
Paprikové kostky se žampiony
Autíčka k snídani
Sušenky á la OREO
Veganský indický sójový guláš
Bramborovo-květákové placičky
Domácí tartiflette (zapečené brambory…
Boží milosti F.O.O.D.
Domácí jitrnice
Polévka z pečené zeleniny
Rolovaná krkovice à la porchetta
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci