Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nebeské řezy
Berušky
Vepřovka z papiňáku
Taštička z listového těsta s pudinkem…
Hrnečková bublanina
Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…
Sýrová pomazánka s vejci
Pudinkové šátečky
Medovníkové kuličky
Mexický hrnec s rýží
Dršťková z bedel
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami