Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotový kakaový dort
Koprová kulajda
Dobrý makovec
Špagety se sojovým masem
Makové řezy s citronem
Sorrentinos, ravioly se sýrovou…
Dýňový koláč s polevou
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Těstoviny (nejen) s krevetami a…
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Řepánky
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake