Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hranolky
Fazolový salát univerzál
Zdravá dobrota z červené čočky a…
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Lehké ovocné řezy
Valašské koláče - Frgále
Sněhový koláč s marmeládou
Něžný linecký koláč
Dršťková polévka I.
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Mačkané brambory
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek