Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čínské placičky
Tvarohová bábovka co se povede
Mramorové maso
Alibábovka
Linecké banánky
Nivová pomazánka s mozzarelou
"Piknik" medové kuličky - kokosové
Pečený čaj - hruškový
Jednoduché špenátové špecle
Rychlé karí s květákem a batáty
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka