Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Václavkový guláš
Zapečené kuřecí řízečky
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Zapečená brokolice s krabími tyčinkami
Perníčky V.
Těstovinový salát s celerem a krabími…
Kořeněné škubánky-opečenky
Hruškové muffiny
Borůvková bublanina
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Rychlá miso polévka z woku
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Banánový chlebíček
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Trojí sladká ovesná kaše
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka