Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Václavkový guláš
Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce
Sekaná z ovesných vloček
Jablkový koláč se zakysanou smetanou
Pudinková bábovka mix
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Cizrnový salát s rajčaty a chorizem
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Krkovička na hrášku
Toskánská polévka
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vosí hnízda
Vanilkové rohlíčky VI.
Svařák
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky