Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Langoše
Super jablkové knedlíky
Kuřecí směs s bramboráčky
Brokolicová pomazánka
Studená cuketová polévka se dvěma…
Kokosová rýže se skořicí
Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Bramboračka naší babičky
Müsli tyčinky II.
Mexická tortilla se zelným salátem
Tatarák s kapary
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Krémová houbová polévka
Halloweenské cupcakes
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Rizoto s kuřetem a liškami
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem