Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Muffiny
Tvarohový koláč báby Havelkové
Nekynutý koláč s různým ovocem
Sněhové rohlíčky s krémem
Úžasná "roláda" z mletého masa v …
Sekaná podle Itala
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Vylepšené rafaello řezy
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake