Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Falešné španělské ptáčky
Maďarská variace
Kynuté koláče od maminky
Vdolky paní Slávky
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Bramborové hrudky - smažené
Italské Tiramisu (Florencie)
Čokoládová buchta z cukety
Bramborovo-ledový salát
Tacos s grilovanou zeleninou a…
Chlebová polévka
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…