Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní fazole
Dušené vepřové na provensálském koření
Lovecké řízky
Pomazánka s tuňákem pro děti i…
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Brambory s tvarohem našich babiček
Čokoládové cookies
Kuře v solné krustě
Pečená řepa s česnekem a fetou
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Čokoládová buchta z cukety
Cuketovomrkvové placky
Cukeťák z trouby
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem