Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsíčka á la Lada
Quiche
Med ze sedmikrásek
Citronová poleva
Bramborový koláč s tuňákem
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Bramborové placky (nejen) se zelím
(nejen) Jablkovo - vločkový koláč
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Rozkvetlý chléb
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč