Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Pizza rohlíky
Polévka s červenou řepou
Cibulové hovězí
Lehký kakaový koláč se švestkami
Dort s karamelem, banány a šlehačkou
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Nepečené ovesné placičky s arašídovým…
Švestkové buchty s drobenkou
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Rozkvetlý chléb
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…