Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka z paštiky
Kuřecí roláda s houbovou nádivkou
Pečená vepřová žebírka
Kmínové přírodní maso - minutka
Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou
Perník s čokoládou a kokosem
Bylinková krkovička na černém pivu
Vepřová panenka v hořčičné krustě
Kološvárské zelí z remosky
Čočkové minestrone
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem