Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pizza chudobka
Cmunda na pekáči
Kuře na cibuli v římském hrnci
Brokolicová polévka s brambory
Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…
Jednoduché tiramisu
Fazole na slanině
Krkovice zapečená s cibulí a sýrem
Smažený bílý chřest
Zapečená kuřecí prsa
Tudelská zeleninová polévka
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení