Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houskové knedlíky
Cuketový makovec
Guláš od mámy
Slané jednohubky z listového těsta
Pikantní fazole
Dvojbarevný jablečný koláč
Patizonové nudličky s masem
Bramborové knedlíky s vekou
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Restované žampiony s bramborami a…
Tudelská zeleninová polévka
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem