Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkvánky
Calzone - Plněná pizza
Přírodní vepřové maso
Pikantní masová směs na topinky -…
Mletý sýrový řízek s uzeným masem
Osvěžující rybízové želé
Super tenké těsto na pizzu
Bezlepkové Míša řezy
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Pečená kuřecí prsa s jemným hrachovým…
Jihočeská „pucková“ polévka
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Křupavý jarní salát
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Mrkvový koláč s ricottou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink